Webinar on-demand

Calabrio ONE, mer an Teleopti WFM

Calabrio One kommer innehålla alla delar ni känner igen idag från Teleopti men också flera nya funktioner. Under webinaret går vi igenom Quality Management som kommer ge er ett nytt enklare och mer integrerat sätt att lyssna på och bedöma samtal/interaktioner.

I webinariet kommer vi fokusera på Quality Management som ger användare av Calabrio One en ny snyggare och enklare möjlighet att välja ut, lyssna och bedöma samtal och interaktioner integrerat med resten av Calabrio One.

Avslutningsvis kommer vi också presentera de nyheter som har kommit sen vi sist hade ett webinar och visa Calabrio Ones roadmap.

Det här är det första av 3 webinarier under våren. Det följande kommer att handla om Data management och det avslutande om Analytics.

Quality Management, Analytics och Data Management.

Niclas Lehtinen, Territory Account Manager

Niclas är kommersiellt ansvarig över den svenska marknaden hos Calabrio. Tidigare har Niclas arbetat som projektledare och konsult samt som Customer Lifecycle Manager för den svenska marknaden på Teleopti.

Robin Dahla, Territory Account Manager

Robin är idag kommersiellt ansvarig över den norska marknaden hos Calabrio. Tidigare har Robin arbetat som projektledare och konsult på Teleopti, där han varit med och implementerat och hanterat några av de bästa kundupplevelserna på marknaden.

Gustav Stavås, Customer Success Manager

Gustav har arbetat med WFM/WFO på två av Sveriges största BPOer i 9 år. Som Head of WFO implementerade han Teleopti WFM framgångsrikt från grunden och har stor erfarenhet av att sätta upp hela WFM verksamheten inklusive Teleopti för många olika uppdrag.

Björn Forsén, Customer Success Manager

Björn har 20 års erfarenhet av WFM i många olika roller. Han har bland annat infört Teleopti som verktyg för schemaläggning för en butikskedja med ca 90 butiker i Sverige. Sedan februari arbetar Björn med Calabrios kunder i Norden.

Fill out the form to watch on demand.